Bedrijfsinformatie

Algemene gegevens

Meezun2en Sound, Light and Drive in Shows
Kroonstraat 53
4879 AV Etten-Leur

 

Kamer van Koophandel Breda : 20113121
Rabobank rekeningnummer: 12.82.21.399
IBAN nummer: NL78RABO0128221399
Ondervermelding van : Meezun2en te Etten-Leur
BTW nummer : NL001676897B36

 

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom hebben wij voor onverhoopte voorvallen een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering afgesloten. Uiteraard voldoen al onze materialen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Mentaliteit

Door een professionele instelling, een nuchtere mentaliteit zonder “bla bla” verhalen, afspraak is afspraak, betrouwbaarheid, duidelijke prijzen zonder verassingen achteraf en het bieden van kwalitatief hoogwaardige shows is er hedendaags een grote vaste klantenkring opgebouwd.

 

Crew

Met een vast team van DJ’s, technici en overige medewerkers, hebben we ons de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van de betere drive-in shows en professionele licht- en geluidstechniek.

 

DJ garantie

Wij werken met meerdere vaste DJ’s waarmee we kunnen garanderen dat er op uw feest altijd een DJ aanwezig is, tenzij anders overeengekomen. Een gerust stellende gedachte. Verder wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste betrouwbare professionele apparatuur, en alles binnen onze muziekcollectie is officieel aangeschaft via officiële leveranciers.

 

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden kunt u via onderstaande link openen of opvragen via Kamer van Koophandel te Breda.