Sound, Light & Drive-in shows

Sound

Goed verzorgd geluid is onmisbaar voor alle toepassingen waar grote of kleine groepen mensen komen. Of het nu gaat om een toespraak, band, artiest of DJ. Voor alles heeft u goed geluid nodig en deskundig advies. Wij zijn in staat om voor elke opdracht een passend geluidssysteem te leveren.

Wij werken met verschillende gerenommeerde geluidsmerken.
Enkele voorbeelden zijn:

  • D&B (C7 set - Q7’s - B2’s)
  • Audience Delight (24 Touringset - AD1 topkasten - B218 subkasten)
  • Midas (Enkele verschillende mengtafels)
  • Allen & heath SQ5 en QU16

Light

Meezun2en vindt dat licht een belangrijke basis is voor ieder evenementen. Met licht creëren we sfeer en ruimte, en dat bepaald de helft van het gevoel van uw gasten.

De blik van uw gasten kan geleid worden waarheen u wenst. Van een complete lichtshow vol kleur en beweging (eventueel in combinatie met laser en video) tot het uitlichten van een spreker achter een katheder. We stemmen alles af op uw evenement en wensen.

Lichttechniek kan zowel basic als uitgebreid zijn. Voor een klein budget is het gebruik van spots met kleurenfilters ideaal, maar als er meer budget is kan alles nog veel mooier worden gemaakt met bijvoorbeeld moving heads: grote aanstuurbare lampen die om hun eigen as kunnen draaien en verschillende voorgeprogrammeerde kleuren, bewegingen en plaatjes vertonen. De lichtshow kunnen wij op basis van u wensen inkleden, geheel op maat.

Hebt u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Drive-in shows

Meezun2en beschikt ook over een professionele drive in show die veelal ingezet word in het zuiden van Nederland. Wij verzorgen al een aantal jaren licht & geluid shows op feesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Het is onze taak om met onze apparatuur een mooi ogende show weg te zetten. Onze DJ’s beschikken over ruime ervaring om uw feest tot een onvergetelijke avond te maken. Dit natuurlijk voor u als klant maar ook voor uw gasten, die het na afloop nog geruime tijd over uw feest zullen hebben!

Wij geven het feest nóg meer kleur met onze mooie lichtshow en uitstekende geluidsinstallatie. Alles geheel naar uw wensen. Bij Meezun2en hebben wij een aantal verschillende DJ-shows. Een show op maat is ook mogelijk. Dit doen we op basis van uw wensen. Belangrijk hierin is het soort feest, de locatie (o.a. grootte) en het aantal bezoekers. Wij doen u een voorstel voor een passende show en bieden een interessante offerte aan. In de aanloop naar het feest voeren wij minimaal één persoonlijk gesprek met u over de muziekkeuze en andere relevante zaken.

Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur zoals D&B geluidsystemen en beschikken over Pioneer DJ gear. De muziekcollectie bestaat uit allerlei genres voor jong en oud! Van muziek uit the 60's tot nu, van een quickstep tot de zwaardere dance stylen. De DJ beschikt over goede muzikale kennis, die hij kenbaar maakt door zijn plaatkeuze. De DJ staat altijd klaar voor verzoekjes van uw gasten, mits u daar geen bezwaar tegen heeft. 

Daarnaast hebben we ook de Voute Disco Show in ons assortiment. Dit is een leuke meeslepende show door 2 ouderwetse Dj’s Berry en Ferry. Zij zijn niet met de tijd mee gegaan, maar bezitten jarenlange ervaring van het draaien van de leukste plaatjes door het hele land. Met succes draaien zij de lekkerste dance classics, disco muziek en  Nederlands beste meezing platen afgewisseld met kinderliedjes en TV-tunes. In  deze 4,5 uur durende show gaat het publiek spontaan meedoen.Een avondje Berry en Ferry is genieten van begin tot eind. Zij nemen u mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen en nu.
Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit van muziekkeuze, zal het vaak gebeuren dat er een “Oh-Ja” moment onstaat.
Alles kan en mag op een avond waar de muziek centraal staat. Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Berry en Ferry. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert. Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Berry en Ferry geschikt voor jong en oud!