Over ons

Meezun2en Sound, Light and Drive in Shows, is een bedrijf dat al in 1998 begonnen is met het verzorgen van feesten in Etten-Leur. Eerst onder de naam van Drive in Show Meezun2en.

In 2004 is Meezun2en ingeschreven als bedrijf, door deze stap hebben wij onze diensten uit kunnen breiden met licht- en geluidsverzorging. Deze diensten verzorgen we voor bands, tape- acts, evenementen en natuurlijk drive-in shows, in alle vormen en maten.

In 2010 is onze bedrijfsnaam gewijzigd van "Drive-in show Meezun2en" naar "Meezun2en Sound, Light and Drive in Shows".

Omdat de omvang van de aanwezige apparatuur zo toenam zijn we in 2011 verhuisd naar een grotere opslag, gevestigd op het industrieterrein te Etten-Leur waardoor enkele andere licht- en geluidsbedrijven onze buren zijn geworden.

Hedendaags beschikken wij over apparatuur van alle bekende professionele merken zoals D&B, Midas, Sennheiser, Shure en Audience Delight. Daarnaast kunnen we door de fijne samenwerking met collega-bedrijven ook merken als Martin en Yamaha leveren. Door deze samenwerkingen kunnen wij altijd de juiste apparatuur op uw evenement inzetten.

De techniek staat niet stil, daarom wordt steeds opnieuw geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om ook uw evenement te voorzien van de laatste technieken. Hieraan besteden we dan ook veel tijd, dit om u met zekerheid te kunnen voorzien van de beste service.