Verhuur

Bij Meezun2en bent u aan het juiste adres voor verhuur van professionele licht-, geluids- en beeld apparatuur.
Van kleine sets voor bij de buurt BBQ tot systemen voor een groot festival.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Dat is de reden waarom wij met diverse A-merken werken. Zoals D&B, Allen & Heath, Shure, Sennheiser en Pioneer. Daarnaast onderhouden wij onze apparatuur zeer zorgvuldig.

Wanneer u bij ons apparatuur huurt, is het mogelijk dat een van onze medewerkers de installatie en/-of bediening van de apparatuur verzorgd. Indien u dit van te voren bespreekt. Daarnaast is losse verhuur ook mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor verzorging van licht, geluid en ook special effects(confetti-shooters, rookmachines, bellenblaas).
Door onze samenwerking met collega-bedrijven is er een extreem ruim aanbod en zijn er veel meer mogelijkheden met betrekking tot verhuur.

In assortiment zijn beschikbaar:

  • DJ-gear (Pioneer, CDJ-2000nexus2, DJM-900nexus2, DATEQ 7.4, DATEQ 7.3 e.d)
  • Geluid voor bandversterking/tape-acts, evenementen en omroep (FOH, Stage, monitoring, mixers, randapparatuur, multikabel systemen en microfoons)
  • Verlichting(Par56, Par64, theaterspots, Movingheads van het merk Martin, Scanners, dimmers,  Avolites Pearl regeltafels waaronder de Qwartz).
  • Karaoke en video (plasma, beamer, karaoke dvd’s)
  • Architectuur verlichting en LED-armaturen

 

Voor het gemak hebben wij een deel van onze voorraad verwerkt in onze verhuurlijst die onderaan deze pagina te downloaden is.