Nieuws

Mun Selfiestick

De 2 muziekvrienden Ronny en Quinten vormen samen het duo Meezun2en. Al jaren werken ze als geluidsmannen voor verschillende artiesten door heel Nederland. Langzaam begon het idee te kriebelen om zelf ook eens een feestsingle te maken en daarmee op de bühne te staan. Ze benaderden producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, e.a.) die ze kennen van de vele platen die hij maakte voor verschillende artiesten die het tweetal uitversterkt. Ze vroegen hem om een feestplaat te maken van een oud nummer waarop een nieuwe tekst is geschreven door collega zanger Tommy Lips. Het resultaat is een echte carnavalshit geworden die zomaar eens uit kan groeien tot een kraker in de aankomende feestperiode.

 Het tweetal is zeer tevreden over hun debuutsingle. "Het is een hele lekkere plaat geworden die heel goed wordt ontvangen door het publiek in de zalen waar we zijn". De single is vanaf eind december 2015 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Zo heeft Meezun2en opeens een carnavalshit in handen die zomaar eens uit kan groeien tot een succes met carnaval 2016!

 

Nieuw bij ons! De Voute Disco Show met Berry en Ferry!

Op 7 December 2013 heeft de premiere plaats gevonden van de eerste Voute Disco Show. Dit alles gebeurde in Café D'Ouwe Brug. Deze show is sinds dien ook te boeken bij ons.

Wat is de Voute Disco Show.

Dit is een leuke meeslepende show door 2 ouderwetse Dj’s Berry en Ferry. Zij zijn niet met de tijd mee gegaan, maar bezitten jarenlange ervaring van het draaien van de leukste plaatjes door het hele land. Met succes draaien zij de lekkerste dance classics, disco muziek en  Nederlands beste meezing platen afgewisseld met kinderliedjes en TV-tunes. In  deze 4,5 uur durende show gaat het publiek spontaan meedoen.Een avondje Berry en Ferry is genieten van begin tot eind. Zij nemen u mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen en nu.
Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit van muziekkeuze, zal het vaak gebeuren dat er een “Oh-Ja” moment onstaat.
Alles kan en mag op een avond waar de muziek centraal staat. Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Berry en Ferry. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert. Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Berry en Ferry geschikt voor jong en oud! Deze twee heren hebben ook een eigen Facebook pagina, waar je meer kunt zien van deze mafkezen.

www.facebook.com/deVouteDiscoShow

Wilt u nou meer informatie over deze show, vul dan een contact formulier in.